Videoconferencing

Vergaderen wordt een geheel nieuwe ervaring

Stacks Image 1168
Breng werknemers, klanten en partners bij elkaar om samen te werken, waar ze zich ook bevinden, met in hoge mate schaalbare mogelijkheden voor spraak, video en het delen van inhoud. Met Cisco Conferencing oplossingen vanuit de cloud, op locatie of in een hybride vorm kunnen mensen veiliger samenwerken vanaf mobiele apparaten, desktops of vergaderruimten met geplande of ongeplande vergaderingen.
Met opname- en streaming oplossingen kunt u belangrijke videovergaderingen vastleggen en deze delen met uw teams, zodat iedereen up-to-date is.

De voordelen van schaalbare conferencing oplossingen

Stacks Image 1237
Implementeer conferencing in uw hele organisatie, voor alle gebruikers
Bereik leveranciers, partners en klanten met zeer veilige, business-to-business oplossingen
Breng iedereen samen op mobiele apparaten via allesomvattende videosystemen
Vereenvoudig vergaderingen met consistente gebruikersinterfaces en functies
Profiteer van betaalbare consumptiemodellen om de implementatie van geïntegreerde video te bevorderen

Bedrijfsprocessen transformeren

Stacks Image 1340
Maak het eenvoudiger voor teams om samen te werken, te innoveren en problemen op te lossen. Nu kunt u experts in realtime bij elkaar brengen om problemen op te lossen. Benut bovendien de kracht van web- en videoconferencing om eenheid te brengen in uw productieketen, een zeer betrokken klantenservice te bieden, externe teams te trainen en meer.
Vergaderingen met deelnemers op afstand mogelijk maken: gebruik webconferencing, zodat werknemers, klanten en partners vergaderingen overal kunnen bijwonen.
Video in vergaderingen integreren: verbeter de communicatie, relaties en productiviteit door het eenvoudiger te maken op afstand met elkaar te vergaderen.
Samenwerken met externe organisaties: deel eenvoudig informatie, profiteer van real-4me interactie en communiceer via geavanceerdere kanalen dan e-mail en telefoon.

Wij adviseren u graag over de verschillende oplossingen en helpen u graag met het opstellen van een business case.

Stacks Image 1286
Ontdek hoe de verschillende toepassingen van samenwerkingstechnologie uw bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen.
Hoe creëert u een werkomgeving waarin meer wordt samengewerkt? Hoe biedt u werknemers de mogelijkheid om betrokken te raken en te innoveren? In de ideale situatie zijn bedrijfscultuur en technologie aan elkaar gekoppeld.
Begin met een specifiek bedrijfsdoel of selecteer een praktijkvoorbeeld om meer te ontdekken over de bedrijfswaarde van het gebruik van samenwerkingstechnologieën om uw doelstellingen te realiseren.
My Image

Rimlan BV
Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
Nederland
+31 (0)88 560 1060

Stacks Image 409141
Stacks Image 409144

KvK : 34108038
BTW : NL8087.35.421.B.01
Mail : info@rimlan.com

Disclaimer