Netwerkdesign

Uw computernetwerk is de ruggengraat van uw bedrijfsvoering. Het geeft uw medewerkers toegang communicatie- en informatiesystemen en andere essentiële gegevens binnen uw specifieke bedrijfsprocessen. Dat moet efficiënt, gecontroleerd en veilig gebeuren.

Architectuur begint met de bedrijfsprocessen, eisen en doelen. Alleen als we die begrijpen kan de juiste ICT oplossing ontworpen en gebouwd worden. Rimlan heeft alles van "Business Architecture" tot en met "low level design" voor zowel multinationals als het MKB in huis.

Een goed netwerk is helemaal toegesneden op uw eisen van nu en uw wensen van morgen. Alle componenten moeten naadloos op elkaar zijn afgestemd. Van server tot dataverbindingen, van werkstations tot routers en switches, van patchkast tot printers.

My Image
Uw netwerk - onze zorg

Onze netwerkarchitecten en specialisten helpen u het netwerk op te zetten dat naadloos past bij uw organisatie. Van advies, investeringsvoorstel en aankoop tot installatie en onderhoud.

Wij nemen uw zorgen over uw netwerk over, door een perfect netwerk te ontwerpen, te implementeren, te monitoren en te onderhouden. Dat verhoogt de mogelijkheden tot interne samenwerking en gegevensoptimalisatie, waardoor uw organisatie nog slagvaardiger kan worden.

Rimlan BV
Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
Nederland
+31 (0)88 560 1060

Stacks Image 408907
Stacks Image 408910

KvK : 34108038
BTW : NL8087.35.421.B.01
Mail : info@rimlan.com

Disclaimer