Projecten

In de loop der jaren heeft Rimlan veel verschillende projecten uitgevoerd en/of begeleidt. Hierdoor hebben wij veel kennis opgedaan, kennis welke alleen –met vallen en opstaan- kan worden opgedaan in de praktijk. Wij vinden dat je best een prima consultant, engineer of projectmanager kan zijn, maar dat maakt je bijvoorbeeld nog geen goede migratie manager. Dat is weer een heel ander kennisgebied. Rimlan heeft managers met verschillende expertise, die hun vak verstaan, zich in uw business kunnen inleven. Goede kennis in huis, goede voorbereiding en goede communicatie zorgt ervoor dat de business impact geminimaliseerd wordt en dat u op een gecontroleerde wijze kan doorontwikkelen op uw IT platform.

Rimlan neemt de verantwoordelijkheid om complete projecten turn-key op te leveren. Hierbij wordt als laatste stap vaak ook nog een training verzorgt om de kennisoverdracht naar de beheerders optimaal te laten zijn. Of er wordt voor gekozen om ook het beheer, middels Managed Services aan Rimlan uit te besteden. De project activiteiten van Rimlan zijn onder te verdelen in een aantal kennisgebieden.

Business consultants, deze maken de vertaalslag van business plannen naar toepassing van specifieke technologieën, welke bijdragen aan het succes van onze klanten.

Technische consultants, deze maken Netwerk ontwerpen, lossen technische problemen op en adviseren over het migratie traject hier naartoe. Op basis van hun ruime kennis, ervaring en certificering hebben zij directe toegang tot de knowledge bases.

Project- en migratiemanagers brengen complexe trajecten binnen de gestelde termijnen tot een goed einde. Zij behouden het overzicht en zetten daar waar nodig de juiste specialisten in. Onze consultants, project- migratie managers kunnen worden ingezet op projectbasis of detacheringsbasis.

Onderstaand enkele van onze expertise gebieden:

Stacks Image 1383
LAN/WAN netwerken
WLAN netwerken
IP Telefonie en Managed telefonie
WAN verbindingen
Koper of glas bekabeling
Serverruimte inrichtingen:
  - Systeem- of netwerkkasten
  - Electra en UPS installatie
  - Koeling
Beveiliging
Verhuizing en/of migratie van infrastructuren

Rimlan BV
Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
Nederland
+31 (0)88 560 1060

Stacks Image 409180
Stacks Image 409183

KvK : 34108038
BTW : NL8087.35.421.B.01
Mail : info@rimlan.com

Disclaimer